Ruthless / Guild Profile

Attention: This guild profile has not been updated in a long time and so may be inaccurate, or the guild may no longer exist.
Guild Name Ruthless
Guild Tag [R]
Last Updated 5th July, 2017
Server Undecided
Alliance No Alliance
Style & Focus Balanced/Mixed PvX
Language(s) Swedish
Location Sweden
Website http://www.ruthless.se
Discord N/A
Twitter N/A
Voice Comms TeamSpeak
Members Unspecified
Guild Leader(s) Verinus
Recruitment Status Open
Min. Age N/A
Min. Time Investment N/A
Timezone(s) GMT +1
Skill Level(s) Medium

General Guild Info

Ruthless

Ruthless grundades 2010 den 30 juni som ett Star Wars: The Old Republic gille med dåvarande namnet Swedish Guild Project även kallat SWETOR. Vi var då de första helsvenska Star Wars: The Old Republic gillet. 

2012 valde ledningen tillsammans med medlemmarna att göra om Ruthless till ett multi gaming community. Detta innebar att vi inte längre var knutet till endast SWTOR, utan skapade nya sektioner för det medlemmarna ville spela tillsammans. 

Idag är Ruthless en spelförening med runt 1000 aktiva medlemmar.Vi spelar många olika spel tillsammans med varandra och allt knyter samman med vår hemsida och TS-server. 
Vi har även många olika sponsorer och samarbeten för att alla medlemmar ska trivas så bra som möjligt här på Ruthless med det lilla extra! 
Utöver att spela spel tillsammans brukar vi ha olika IRL träffar varje år, vissa planerade och andra oplanerade. Våra mest populära IRL träffar har varit de årliga Sommarträffarna och Finlandskryssningarna. 

Målet med Ruthless är att förbli Sveriges trevligaste och bästa gemenskap för alla. 

Så vad väntar du på? Gå med Sveriges bästa och trevligaste gemenskap redan idag!

Ashes of Creation Info

Historia

AoC uppmärksammades framförallt via dess KickStarter, och den information som Intrepid Studios spred under tillfället. Intresset för spelet växte kvickt, med allt fler medlemmar som uttryckte en vilja för att gemensamt gå in i spelet med Ruthless som fana. Det blev ett självklart beslut att skapa en ny sektion dedikerat åt AoC tidigt under spelets utveckling, för att på så vis etablera en stabil grund inför release. 

Mål

* Ge spelare en öppen, välkomnande atmosfär, med möjligheter till kul gemenskap oavsett individuell ambition (casual såsom hardcore) och tidigare erfarenhet. 

* Skapa mer eller mindre regelbundna och varierande events, såväl inom Ruthless som i samarbete/rivalitet med andra gillen. Upplevelsen av en rolig och lärorik stund är här ett tillräckligt mål i sig, hur ett event än slutar. Exempelvis ett event strukturerat kring Monster Tokens. 

* Gemensamt bidra till utveckligen av (åtminstone) en Node. Var och när flest medlemmars aktiviteter råkar dominera som mest avgör vilken eller vilka Nodes som får gillets främsta uppmärksamhet, allt efter medlemmarnas intressen. 

* Varje server skapar sin egen historia, med verktyg för att förändra dess geoekonomiska och geopolitiska karta; Ruthless följer denna dynamik, i den mån medlemmarna förändrar, migrerar och utvecklar sitt spelande.